Väestöliiton logo

Tietoa suomalaisten sateenkaariperheiden nuorten elämästä ja hyvinvoinnista

Sateenkaariperheet ry:n tutkija, PsT Kia Aarnio kävi luennoimassa Väestöliiton Perheaikaa.fi palvelussa oman pian julkaistavan tutkimuksensa tulosten kautta suomalaisten sateenkaariperheiden lasten ja nuorten kokemuksista omasta elämästään ja perheestään.

Aarnio kartoitti tutkimuksessaan mikä sateenkaariperheiden lasten ja nuorten mielestä on parasta heidän perheessään, miten he muuttaisivat maailmaa, jotta se olisi heille vielä parempi paikka?

Katso Aarnion taltioitu luento Perheaikaa.fi sivustolta

Eläminen suomalaisessa sateenkaariperheessä:Lasten ja nuorten kokemukset

Aarnio kertoi myös suomalaisten sateenkaariperheiden lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja siitä, kuinka hyvin sateenkaariperheiden lapset ja nuoret voivat psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti, millaisia vertaissuhteita ja koulukokemuksia heillä on?

Katso Aarnion taltioitu nettiluento Perheaikaa.fi-sivustolta.

Suomalaisten sateenkaariperheiden lasten ja nuorten hyvinvointi

Aarnio on käynyt  luennoimassa Perheaikaa.fi palvelussa kansainvälisten tutkimustenvalossa sateenkaariperheiden lasten hyvinvoinnista ja haavoittuvuudesta. Sateenkaariperheiden lasten hyvinvointi ja haavoittuvuus luennolla Aarnio kertoo tutkimustulosten valossa miten lapset ovat pärjänneet ja mitkä ovat lasten kohtaamia mahdollisia haasteita?

Katso Aarnion taltioitu nettiluento Perheaikaa.fi-sivustolta.

Sateenkaariperheiden lasten hyvinvointi ja haavoittuvuus

 

Lisätietoja:  Sateenkaariperheet ry