Väestöliiton logo

Auta meitä saamaan tietoa uusperheiden nuorilta

Suomen Uusperheiden Liitto ry on hakemassa Raha-automaattiyhdistykseltä hanketta, jonka avulla kehitetään toimintaa ja tukea uusperheiden nuorille. Haluaisimme kuulla hanketta varten luonnollisesti myös nuorten omaa ääntä. Keräämme tietoa nuorilta mm. alla olevalla kyselyllä.

Olemme äärimmäisen kiitollisia, jos välität tätä kyselyä ja saatetta eteenpäin oman perheesi nuorille tai muille kohtaamillesi nuorille.

********

Me Suplissa (Suomen Uusperheiden Liitto ry) ollaan kiinnostuneita siitä, mitä uusperheessä eläville lapsille ja nuorille kuuluu.

Uusperheeksi määritellään sellainen perhe, johon kuuluu uusperheen vanhemmat, jommankumman tai molempien lapsia edellisestä parisuhteesta/avioliitosta sekä mahdolliset yhteiset lapset.

Tässä kyselyssä ei ole oikeaa tai väärää mielipidettä, vaan ajatuksiasi tästä hetkestä. Kirjoituksia käsitellään nimettöminä, joten kukaan ei saa tietää, mitä sinä olet kirjoittanut. Kun vastaat, annat meille Suplilaisille samalla luvan käyttää kommenttejasi meidän työssä uusperheiden lasten ja nuorten hyväksi.

Pääset kyselyyn tästä.

Suoralinkki: http://urly.fi/uv4